header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Räikät, vääntimet ja hylsyt

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Työkalut ja rakennustarvikkeet kannattaa pitää ajan tasalla, jottet joudu ongelmiin pahan tilanteen tullen. Jos vaikka autonrengas rikkoutuu ja tajuat yhtäkkiä, että räikät ja vääntimet ovat hukassa tai rikki, niin siitä vasta ongelma kehkeytyykin. Miksi et siis vain varautuisi ajoissa ja ostaisi itsellesi kunnollisia räikkiä ja vääntimiä, jotka kestävät pitkään käytössä? Kaikista helpoiten löydät edullisia, laadukkaita, tunnettujen merkkien valmistamia räikkiä ja vääntimiä Hong Kongin tavarataloista, joita löydät pitkin Suomea!

Kun päivität rakennustarvikkeitasi, kannattaa katsoa työkalupakkiisi tarkkaan erilaisten puutteiden varalle. Kaikista yleisin puute, mikä pakista varmaan löytyy, on hylsyt. Yhdistelmäavain itsessään ei paljoa auta, jos hylsyt ovat kaikki jossain pitkin talon kaappeja. Jos hylsyistä on puute, niin kannattaa suunnata suoraan Hong Kongin nettikauppaan tai johonkin lukuisista tavarataloista, jotka toimivat yli kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen! Sieltä löydät itsellesi hylsyt monessa eri koossa, jotta ei enää tarvitse tuskailla, kun niitä kovasti tarvitsisi.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja