header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Viilat ja taltat

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Hong Kong tarjoaa nyt viiloja tavarataloissaan! Viiloja löytyy laajasta valikoimasta, joka kattaa taatusti laadukkaat metalli- ja puuviilat. Hinnat ovat myös edullisia moniin muihin kauppoihin nähden, joten ne sopivat kenelle tahansa. Tarvitsitpa viilaa sitten uusimpaan projektiisi tai varmuuden vuoksi, on syytä suunnata Hong Kongille. Sieltä löydät myös muita työkaluja ja tarvikkeita hyvin halvalla ja korkealla hinta-laatusuhteella!

Taltat ovat nyt saatavilla Hong Kongin laajassa valikoimassa. Taltat on suunniteltu erilaisten puutuotteiden muokkaamiseen ja työstämiseen joko käsin tai sorvilla. Talttoissamme on muovinen tai puinen, ergonominen kädensija, joka takaa tasaisen tuloksen. Hong Kong tarjoaa sinulle joko puutalttasarjoja, yksittäisiä puutalttoja tai sorvaustalttoja. Näiden avulla saat lopputuloksen, joka miellyttää kenen tahansa silmää katsojasta huolimatta. Olitpa sitten tekemässä pöytää tai kynttilänjalkaa, Hong Kongista saat sopivan taltan!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja