header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Laminaatit ja laminaatin asennustarvikkeet

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Löydät Honkkarista kestävät, helppohoitoiset ja kauniit laminaatit. Laminaatti on parkettia edullisempi, sekä helppohoitoisempi vaihtoehto. Laminaatti on kestävä, sekä myöskin helposti asennettavissa.

Meiltä löydät myös tarvikkeet laminaatin asennukseen ja esimerkiksi laminaattileikkurit

Laminaatti kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan, eli kannattaa huomioida laminaatin kulutusluokka (KL). Käytännössä, mitä suurempi kulutusluokkaluku, sitä kestävämpi laminaatti on kyseessä. Pienemmän kulutusluokan laminaatit sopivat kuitenkin hyvin vähäisemmällä käytöllä olevien huoneiden lattiamateriaaleiksi, kuten vaikkapa makuuhuoneisiin.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja