header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Pistosahat, puukkosahat ja sahanterät

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Hong Kong tarjoaa nyt useita erilaisia pisto- ja puukkosahoja kattavassa valikoimassaan. Tuotteemme ovat Black & Deckerin, Einhellin ja muiden hyvin tunnettujen merkkien valmistamia. Tarjolla on normaalien pisto- ja puukkosahojen lisäksi myös kuviosahoja ja heiluripistosahoja. Nämä työkalut kestävät taatusti hieman rajummankin käytön ja saat ne nyt edullisesti Hong Kongin laajasta tuotekirjosta! Muista, että löydät myös muita työkaluja omatoimiselle rakentajalle Hong Kongin nettikaupasta.

Nyt pisto- ja puukkosahoille kaikki tarvittavat lisäosat ja tarvikkeet Hong Kongista! Tarjoamme nyt edullisin hinnoin kaikille nettikaupassamme ja tavarataloissamme myynnissä oleville pisto- ja puukkosahamalleillemme sopivat lisäosat. Olipa kyse teräsarjoista tai yleisteristä, on meillä jotain valikoimissamme juuri sinua varten. Nyt voit siis aloittaa suuremmankin remontin ilman työkaluhuolia, koska Hong Kongin tavarataloissa on aina varattuna mitä erilaisempia työkaluja varaosineen ja tarvikkeineen.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja