header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kuntoiluvälineet ja kuntoilulaitteet

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Löydä monipuoliset välineet kuntoiluun ja liikkumiseen Hong Kong -tavaratalosta! Aktiivisuusrannekkeet , kuntopyörät, kinesioteipit, steppilaudat, vastuskuminauhat, sykemittarit, hyppynarut, käsipainot, kahvakuulat ja kävelysauvat odottavat urheilijoita kuntoiluosastollamme. Pilateksen harrastajille ja joogan ystäville on tarjolla laadukkaita jumppamattoja.

Löydä monipuoliset kuntoiluvälineet liikuntaharrastuksen avuksi. Edullisten hintojen ansiosta voit laittaa pystyyn pienimuotoisen kotikuntosalin! Älä anna sateen enää estää liikkumistasi vaan tilaa innostavat kuntoiluvälineet kotiin kätevästi yhdestä osoitteesta - Hong Kongista.

Kuntoilu ja rantakuntoon pääseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja