header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kuntoiluvälineet ja kuntoilulaitteet

kategoria_yleinen

Hong Kong -verkkokauppa uudistuu!
Verkkokauppa keskittyy jatkossa ainoastaan kalastus- ja veneilytuotteiden myymiseen. Koko muu myymälävalikoima ja tuotteiden myymäläkohtainen saatavuus näkyy jatkossakin sivustolla, mutta 1.3.2019 alkaen ainoastaan kalastus- ja veneilytuotteet ovat tilattavissa verkkokaupasta. Vielä ehdit tilata verkkokaupasta koko tämän hetken laajasta valikoimasta kotiisi tuotteita ilman toimituskuluja*. Tämä etu on voimassa vain 28.2.2019 asti. Lue kampanjasta ja uudistuksesta lisää tästä.

alakategoria_ylakuva

Löydä monipuoliset välineet kuntoiluun ja liikkumiseen Hong Kong -tavaratalosta! Aktiivisuusrannekkeet , kuntopyörät, kinesioteipit, steppilaudat, vastuskuminauhat, sykemittarit, hyppynarut, käsipainot, kahvakuulat ja kävelysauvat odottavat urheilijoita kuntoiluosastollamme. Pilateksen harrastajille ja joogan ystäville on tarjolla laadukkaita jumppamattoja.

Löydä monipuoliset kuntoiluvälineet liikuntaharrastuksen avuksi. Edullisten hintojen ansiosta voit laittaa pystyyn pienimuotoisen kotikuntosalin! Älä anna sateen enää estää liikkumistasi vaan tilaa innostavat kuntoiluvälineet kotiin kätevästi yhdestä osoitteesta - Hong Kongista.

Kuntoilu ja rantakuntoon pääseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja