header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

SUP-laudat

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Stand Up Paddling eli SUP-lautailu tai suppailu, on Hawaijilta alkunsa saanut surffauksen kantamuoto. SUP-laudalla melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla ja ilmatäytteisen SUP-laudan tasainen pinta mahdollistaa laudan käytön myös esimerkiksi joogaamiseen ja erilaisten voimistelu- ja lihaskuntoharjoitusten tekemiseen. Suppailu on hyvää koko vartalon liikuntaa, joka kehittää lihaskestävyyttä, tasapainoa sekä kuntoa, samalla kun voi nauttia ulkoilmasta ja kauniista Suomen kesästä. SUP-vesiurheilu sopii kaikille vesillä liikkumisesta kiinnostuneille.

SUP-lautoja on saatavana eri pituisina ja levyisinä. Leveillä, noin 78 cm ja siitä ylöspäin, olevilla SUP-laudoilla tasapaino on helpompi ylläpitää kuin kapeammilla laudoilla. Leveä SUP-lauta sopii myös suurikokoisille henkilöille. Kapean, alle 76 cm SUP-laudan, hallinta on helpompaa kuin leveän laudan. Vesillä liikkuminen on näin ollen sujuvampaa. Kapea SUP-lauta on myös kevyempi kuin leveä lauta, joten sen liikuttelu on mukavempaa.
SUP-laudan pituus kannattaa valita käytön mukaan. Pitkä lauta (yli 380 cm) sopii paremmin pidempiin suppailureissuihin, sillä pitkä lauta kulkee nopeammin vedessä kuin lyhyt SUP-lauta. Lyhyt SUP-lauta (alle 3,6 m) sopii paremmin aloittelijoille, sillä lyhyen laudan hallinta on helpompaa kuin pitkän. Lyhyellä SUP-laudalla voi myös tehdä erilaisia temppuja.

Myös SUP-laudan rakenteella on merkitystä. Ilmatäytteisiä SUP-lautoja on helpompi kuljettaa mukana kuin esimerkiksi kovapintaisia SUP-lautoja, jotka painavat enemmän ja ovat herkempi kolhuille. Ilmatäytteinen SUP-lauta täytetään puhaltamalla tai pumppaamalla. Lautaan pumpataan noin 15-25 PSI paine, siten että lauta ei anna periksi käyttäjän alla.

Tutustu Hong Kong verkkosivujen kautta SUP-lautailu- ja tarvikevalikoimaamme ja nouda sopivat tarvikkeet lähimmästä myymälästämme. Meiltä löydät myös suppailuun soveltuvat vaatteet ja kengät. SUP-lautailu sopii kaikille vesillä liikkumisesta kiinnostuneille, ikään ja kuntoon katsomatta. Suppailu on vesiurheilun iloa parhaimmillaan!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja