Tuotteet

  Näytä kaikki hakutulokset

  Luokat

   Luokat

    Kannattaa lukea

     Myymälät

      Näytä kaikki hakutulokset

      Karkki vai kepponen?

      Karkki vai kepponen?

      Vaikka halloween on meillä melko uusi ilmiö, otamme sen avosylin vastaan. Kuka tarvitsee tekosyyn pukeutua asuihin, kutsua vieraita värisyttävän hauskoihin juhliin ja syödä paljon makeisia? Kokoa ystäväsi yhteen ja valmistaudu syksyn hyytävimpään juhlaan!

      Räväkkä valaistus

      Valoketjujen avulla voit valaista hämäriä sopukoita. Voit ripustaa niitä tai asetella niitä katetulle pöydälle. Kynttilälyhdyt kuistilla pitävät hirviöt etäällä. Voit myös toimia amerikkalaisittain ja veistää kurpitsasta lyhdyn ulkokäyttöön.

      0 Tuotteet

      Värisyttäviä naamiaisasuja

      Hankkiudu halloween-tunnelmaan ja pukeudu keppostelua ja karkkijahtia varten! Täydennä ilmeesi aavemaisella meikillä ja hauskoilla asusteilla.
      Naamiaisasujen valikoimassamme on luurankoja, vampyyrejä, lepakkoja ja zombeja. Helpommin säikkyville on tarjolla yksisarvis-, kurpitsa- ja cowboy-asuja.

      0 Tuotteet

      Kata ja koristele

      Halloween-kutsuille tarvitaan erittäin hyvä kattaus ja koristeita. Aloita liinalla ja luo aavemainen tunnelma käyttämällä köynnöksiä, ilmapalloja, hämähäkkejä ja hämähäkinverkkoja. Tarjoile pikimustalta posliinilta, sytytä eläviä kynttilöitä ja anna juhlan alkaa!

      Vinkki! Valmistele istumapaikkakortit, joissa on kunkin vieraan nimi. Kääntöpuolella voit esittää kullekin vieraalle salaisen tehtävän, joka on suoritettava juhlinnan aikana.